Molekulární gastronomie se stává v poslední době fenoménem a Barblog vám přináší unikátní publikaci, která vám pomůže nahlédnout nejen pod pokličku této tajuplné alchymie!
Mediálně známý propagátor molekulární gastronomie v Čechách a na Slovensku Petr Koukolíček a jeho kolegové barman Martin Baťha z cocktail cateringu www.deci.cz a šéfkuchař z michelinské restaurace Alcron Pavel Býček vás provedou historií, vysvětlí podstatu “molekulárního vaření” a naučí vás připravit nevšední pochutiny, kterými šokujete své přátele. Dozvíte se, jak se vaří třeba v Alcronu a co je to molekulární mixologie a její techniky. Nesmí chybět něco málo o historii barmanství a především pak také průvodce starými barovými příručkami. Tento solitérní a designový kus nesmí chybět ve vaší knihovně! Knihu můžete objednávat za 890 Kč na info@deci.cz. Omezená dostupnost, jedná se o limitovanou edici s podpisy autorů. Každá kniha má své unikátní číslo z limitovaného počtu 1000 výtisků.